Новости Политика

Партія регіонів і комуністи здійснили державний заколот, - Олег Соскін

16 Января 2014

Партія регіонів разом з комуністами 16 січня здійснили державний заколот. Порушивши Конституцію України, порушивши закони, вони шляхом махінацій прийняли документ, який призведе до краху країни. Всі процедури обговорення бюджету попрані. 

 

Відбувся альянс правлячого олігархату, в основі якого лежать бандити, кагебісти і вища комуністична номенклатура і Комуністичної партії. Ми ще раз побачили, що це єдиний дракон — коричнево-червоний, який має один шлунок і дві голови — червону і коричневу. Плутократія об'єдналася з комуністичною номенклатурою, і разом вони прийняли антинародний бюджет, повністю поправши волю народу. 

 

Отже, комуністи, які одноголосно проголосували за антинародний бюджет, ще раз проявили себе запроданцями. Компартія ще раз довела, що з нею треба чинити так, як з пам'ятником Леніна. Її треба розпустити, як структуру, що обслуговує злочинні, корупційні інтереси. Вона себе повністю вичерпала. 

 

Однак, оскільки в парламенті відбулася зрада, то нехай особи, які голосували за антинародний бюджет, беруть на себе відповідальність. Вони попрали волю мільйонів людей, які збиралися на Майдані, і загнали ситуацію у глухий кут, з якого вже нема виходу. Україна летить прірву. 

 

 

Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства

Источник: http://osp-ua.info/
<< Предыдущая
Кличко не исключил блокирование Рады в случае...
Следующая >>
ЦВК попросила КСУ заборонити Кличку балотуватися...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...