Новости Политика

Чому ж регіонали не говорять всієї правди?

31 Декабря 2013

Голова фракції «Партії регіонів» у Верховній Раді Олександр Єфремов стверджує, що одна частина населення України працює, а друга – мітингує. Однак та частина населення, яка «працює», все одно живе від зарплати до зарплати, але боїться стати на захист своїх інтересів.  

 

Мітингуючій частині населення обридло працювати і спостерігати, що результатами їхньої праці користає третя, малочисельна частина населення України. Єфремов промовчав про цю частину, яка не працює і має мільярдні статки в країнах Євросоюзу.  

 

Саме там Клюєв, Азаров, Ахметов і багато, багато інших, з цієї третьої частини, давно вже мають й маєтки. Пояснити забудькуватість Єфремовим про третю частину населення доволі легко, оскільки він сам до неї належить і користає з праці мільйонів холопів.  

 

Бидло, яке розмовляє на телячій мові, повинно працювати. Єфремов дуже активно виступив на захист «Беркуту». Вони, каже, можуть в лічені секунди обеззброїти терористів. Та чомусь пригадуються події в Одесі, які мали місце в жовтні 2011 року. Тоді для знешкодження трьох злочинців використовували бронетранспортери, димові шашки, гранатомети РГД і стрілецьку зброю.  

 

Фінал операції був трагічно-ганебний.  

 

Де «Беркут» показав себе в повній красі, так це у проведенні виборів до Верховної Ради. Точніше в захопленні скриньок з голосами виборців та тиску на них. Напевне підведення результатів президентських виборів в 2015 році, якщо вони відбудуться, буде доручено підрозділу «Беркут». Вміння користуватись щитами, кийками і спецзасобами будуть вкрай необхідні «Беркуту» при підбитті підсумків будь-яких виборів.  

 

До речі, на питання, куди українцям йти ‑ в Євросоюз чи Митний союз, дали очевидну відповідь шановні колишні керівники Служби Безпеки України - Хорошковський, Генеральної Прокуратури України – Піскун, Податкової Академії - Мельник. Всі вони, «тимчасово», виїхали з України не в любиму Росію, з її Митним союзом, а чомусь таки в країни Євросоюзу, та далекі-далекі США. 

 

Источник: http://politkuhnya.net/
<< Предыдущая
Януковича хочуть позбавити повноважень через суд
Следующая >>
Тимошенко поздравила Украину и назвала Евромайдан...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...