Новости Политика

Беркут розпочав штурм Будинку профспілок. Пряма трансляція

11 Декабря 2013

Найгарячіша точка зараз - Будинок профспілок Як повідомляє кореспондент ФАКТІВ з місця подій, зараз почався штурм Будинку профспілок. "Четверта година штурму. Центр подій змістився до Будинку профспілок та в бік вул. Костьольній.  

 

Там у незахищеній барикадами частині Майдану беркутня намагається відрізати захисників Будинку профспілок від основної маси протестувальників, заодно зачистивши Майдан до вул. Костьольної - охорона Майдану досі тримається", - повідомляється на сторінці Євромайдану у Facebook.  

 

"Біля самого будинку профспілок укріплюють барикади. Протестувальники продовжують блокувати загони "беркуту" біля мосту на вул. Інститутській. Зі сцени співають гімн. Майдан досі стоїть", - йдеться у повідомленні.  

 

"Беркут намагається силою взяти будинок профспілок. Операцією керує той самий Кусюк. Є побиті. Багато медіа", - написала у Twitter нардеп Леся Оробець.  

 

На 8 поверсі Будинку профспілок розташована їдальня, в якій перебувають жінки. У зв`язку з цим активісти просять бійців спецпідрозділів не штурмувати цей поверх і не завдавати шкоди людям, які перебувають там. 

 

Источник: http://fakty.ictv.ua/
<< Предыдущая
Кличко втрутився у бійку Беркута з...
Следующая >>
«Жестокие действия власти» только прибавили...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...