Новости В мире

Обама сказав Путіну в обличчя, що він осел

08 Сентября 2013

Я отримав лист від Антоши Ручкіна з лінком на статтю в добре мені відомому журналі "Нью Йоркер". У статті під заголовком "Форум G20 раптово припинився, тому що Обама назвав Путіна ослом " ( G20 ENDS ABRUPTLY AS OBAMA CALLS PUTIN A JACKASS ) знаходиться дуже цікавий текст. Наводжу статтю в російській перекладі: 

 

"ST . ПЕТЕРБУРГ . Надія на позитивний результат саміту G20 провалилася сьогодні, тому що президент Обама випалив в обличчя президенту Росії Володимиру Путіну на спільній прес-конференції фразу: "Кожен тут думає, що ти осел." 

 

Преса була приголомшена нехарактерним для Обами спалахом, який потім став вимовляти десятихвилинну тираду за спиною президента Росії, який слухав із кам'яним обличчям. 

 

"Слухай, я говорю не тільки про Сноудена і Сирію", сказав Обама. " А як щодо Pussy Riot? А як щодо ваших анти-гей законів? Ти справжній осел, мій друже." 

 

Оскільки пан Путін примружився, зберігаючи крижане мовчання, пан Обама, здавалося, дедалі більше розпалювався з цього приводу. 

 

"Якщо ти думаєш , що я єдиний, хто бачить тебе в такому образі [ослом], або ти приймаєш це за жарт, - вимовив Обама, тикаючи пальцем в напрямку обличчя президента Росії, - то запитай у Ангели Меркель. Запитай Девіда Кемерона. Запитай турецького хлопця. найостанніший із них думає, що ти ху*ло!" [в дослівному перекладі - член] 

 

Незабаром після вулканічного виступу Обами, Путін виступив із надзвичай короткою офіційною заявою. З папірця він прочитав : "Я повинен боятися цього худого чоловіка? Я борюся з ведмедями!" 

 

Після єдиного дня зустрічей , G20 одноголосно проголосувала за резолюцію , яка закликала до того, що всі повинні просто піти додому.

Источник: http://politiko.ua/
<< Предыдущая
Франция подтвердила готовность участвовать в...
Следующая >>
США готовы отложить удар по Сирии при передаче...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...