Новости Политика

Тимошенко назвала шiсть причин балотування в президенти

27 Марта 2014

Лiдер "Батькiвщини" Юлія Тимошенко назвала шість причин балотування в президенти України. 

 

Цi причини вона озвучила сьогодні на прес-конференції, передає кореспондент Еспресо.TV. 

 

"На мiй погляд, у мене є шість причин, чому я не просто мушу, а зобов’язана балотуватися в президенти",- сказала Тимошенко. 

 

По-перше, полiтик вважає, що вона зможе "злiпити" нову Україну з чистого паперу. 

 

Вона зазначила після "великої, легендарної революції", після повалення авторитарного режиму Януковича "виник хаос в суспiльних стосунках". 

 

На її думку, зараз можна почати "лiпити" нову Україну з чистого паперу, але для цього на посту президента повинна бути людина, яка має високi iнтелектуальнi, органiзацiйнi здiбностi, мати потужну комунікацію зi світом. 

 

"Я думаю, що я зможу дати вiдповiдь на це питання. Це не банальна, не примiтивна робота. Вона потребує сильних, рішучих дій", - сказала Тимошенко. 

 

По-друге, Тимошенко заявила, що вона, як нiхто, знає i розумiє українців, "ту глибину безправ’я, яке iснує в Українi". 

 

"Два з половиною роки у в’язницi, два з половиною роки безправ’я, приниження, терору, який я вiдчула з боку влади в усiх її проявах. Я вiдчула на собi, коли не працював жодний закон, жодне право, я вiдчула те, з чим живе кожен українець. Те, що я випробувала на собi не розумiють бiльшiсть полiтикiв, бiльшiсть в урядi, на Банковiй, - сказала полiтик. - Цього неможливо прочитати в книжках, неможливо ознайомитися в ЗМI". 

 

По-третє, на думку Тимошенко, вона зможе поставити крест на олігархії. 

 

«Я думаю, не так багато політичних лідерів, якi здатнi поставити цi завдання, перетворити олігархію на великий, чесний та ефективний бізнес, - сказала вона. – Це, з одного боку, питання небезпечне, складне, але я вiдрiзняюсь вiд всiх кандидатiв в президенти. Я думаю, що я зможу це зроби.. при цьому бізнес залишиться живим". 

 

По-четверте, Тимошенко впевнена, що вона єдина зможе побороти корупцію в Українi. 

 

За її словами, 78% українців вважають, що перше, що треба зробити, - це побороти корупцію. Вона зазначила, що за 22 роки жоден уряд, жоде президент не змiг побороти це явище. 

 

"Сьогоднi прийшла нова влада, але серед людей є вiдчуття, що нiчого не змiнилося, що перехоплена естафета. ..Я думаю, що менi варто балотуватися, тому що … я єдина, хто зможе реально продемонструвати згортання корупцiї в усiх сферах української дiйсностi", - сказала Тимошенко. 

 

По-п’яте, Тимошенко вважає, що вона єдина зможе об’єднати Україну. 

 

Вона зазначила, що її завжди підтримували жителi захiдної та цетральної України. В той же час Тимошенко пiдкреслила, що вона народилася на Днiпропетровщинi, де не підтримують Майдан, де не підтримують українську мову тощо, де прожила третину свого життя. 

 

"Тому я вважаю, що можу стати кандидатом українcької єдностi. Я зможу знайти слова, я сможу знайти аргументи для своєї мами, а значить для тих, хто живе на сходi України, зробити платформу для культурного об"єднання України", - сказала Тимошенко. 

 

По-шосте, Тимошенко вважає, що спроможна зупинити агресiю Росiї, побудувати ефективну систему оборони країни, а також створити сильну, ефективну армiю. 

 

"Я вважаю, що я змогу побудувати сучасну та ефективну систему оборони країни, …зробити всi необхiднi кроки, щоб озброїти армію найсучаснiшою зброєю, що зможу захистити Україну вiд агресії Росiї та забезпечити повернення Криму", - сказала Тимошенко.

Источник: http://espreso.tv/
<< Предыдущая
Рада приняла закон о предотвращении финансовой...
Следующая >>
Тимошенко пропонує замінити передвиборчу рекламу...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...