Новости Политика

Тимошенко пропонує замінити передвиборчу рекламу на дебати і кілька БТРів

27 Марта 2014

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликає інших кандидатів в президенти замість реклами проводити дебати, а зайві гроші направити на допомогу міністерству оборони. 

 

Про це вона заявила на прес-конференції. 

 

"Виборча кампанія мусить бути принципово іншої якості", - заявила Тимошенко, зазначивши, що це пов’язано з агресією Росії та економічною ситуацією, що склалася в країні. 

 

"Я пропоную всім, хто буде балотуватися - і я почну з себе - відмовитися від цієї зомбуючої, пустої, нікчемної реклами, яка розташована завжди на всіх виборах по біг-бордам, стовпам, по підворіттям, на каналах телебачення", - сказала вона. 

 

"Сьогодні в такій пограбованій і приниженій країні, яка понесла такі жертви, всі ці біг-борди і рекламні ролики будуть виглядати просто як певний сюр, який буде принижувати гідність кожної людини", - вважає Тимошенко. 

 

Вона запропонувала зробити дебати за стандартами європейських країн, або США. 

 

"Я сподіваюся, що кандидати приймуть цю пропозицію. А якщо є зайві гроші для такої реклами, я думаю, було б правильно спрямувати це на рахунок міністерства оборони і краще купити пару БТРів або танків і захистити нашу країну цими грошима, ніж використати це фактично на обман людей", - сказала Тимошенко 

 

"Давайте перейдемо до дебатів. Я переконана, що якщо б ми зробили саме це коли на посаду президента балотувався Янукович, то Україна не мала би такої біди, такої корупції. Під час дебатів країна би побачила, що Янукович ніде не вчився", - додала вона. 

 

"Я відмовляюся від цієї безтолкової реклами. Буду працювати у відкритому режимі з вами, з іншими претендентами доводячи свою позицію", - сказала Тимошенко.

Источник: http://www.pravda.com.ua/
<< Предыдущая
Тимошенко назвала шiсть причин балотування в...
Следующая >>
85% украинцев выступают за сохранение Крыма в...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...