Новости Политика

У Януковича зараз є ілюзія маневру по питанню Тимошенко, а після підписання Угоди її не буде

20 Сентября 2013

Європа не знімає питання Тимошенко, і після того, як буде підписана Угода у Януковича не буде можливостей для маневру, як є зараз. Про це заявив політолог Сергій Таран на одному з телеканалів. 

 

«Якщо ми уявимо, що Угода буде підписана, на наступний день ті самі питання, пов'язані з Тимошенко будуть підняті під час ратифікації. Іншого шляху просто немає. Тут Європа нічим не жертвує. Тут вона лише загострює це питання. Більше того, Янукович, коли підпише Угоду про асоціацію і Тимошенко в цей час ще перебуватиме у в'язниці, опиниться ще в гіршій ситуації ніж зараз. Тому що зараз у нього є ілюзія маневру, а тоді вже не буде. Буде підписана угода. І розривати її буде набагато складніше» - переконаний експерт. 

 

 

Таран вважає, що питання нікуди не зникне і Європа від своїх цінностей нікуди не відступить. Бо в них так само є вибори. Так само виборці можуть спитати про те, з ким вони підписали угоду. І так само там є опозиція, яка буде їх критикувати. 

 

«Єдине, що вселяє оптимізм. Ми маємо розуміти, що для довготривалого авторитарного режиму у Януковича просто немає внутрішніх ресурсів. Щоб довго залишатися при владі і мати політичних в'язнів для цього поторібно мати нафту, або газ, або ядерну зброю, або динамічну економіку, зрештою власну харизму. Для того, щоб мати підтримку громадян. А у Януковича усього цього немає» - сказав він. 

 

 

На думку Тарана перебування Тимошенко у в'язниці є дуже ганебним, але дуже тимчасовим.

Источник: http://uainfo.org/
<< Предыдущая
Янукович в Ялте: Украина находится между двумя...
Следующая >>
Власть контролирует систему Рада

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...