Новости Политика

Кличко: Ніхто не червонітиме за мене в політиці

10 Октября 2012

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко переконаний, що не розчарує своїх виборців і не допустить, щоб комусь було соромно за нього в політиці. 

 

"Мені ніколи самому не доводилося червоніти в спорті і нікому не доводилося за мене червоніти, і впевнений, що ніхто ніколи не буде червоніти за мене в політиці", - сказав він під час телепрограми "Один на один" із Савіком Шустером на Першому національному каналі в понеділок увечері. 

 

Відповідаючи на звинувачення його у зв'язках з українськими олігархами, зокрема Дмитром Фірташем та Ігорем Коломойським, В.Кличко сказав наступне: "Кажуть, що Віталій Кличко - чийсь проект. Я ніколи не продавався і продаватися не буду. Якщо Віталій Кличко - проект, то тільки проект моїх батьків. У політичному сенсі я не маю жодних відносин з вище переліченими олігархами, і на сьогоднішній день у передвиборній риториці робиться все, щоб облити опонента брудом. Повірте, я дізнаюся про себе стільки нового під час виборчої кампанії. Але не прилипає, не прилипає". 

 

Лідер "УДАРу" також заявив, що його не запрошували для розмов в Адміністрацію Президента України Віктора Януковича і не робили жодних пропозицій. "Тому що вони знають, що робити пропозицію Кличко не має сенсу. Я негативно ставлюся до сьогоднішньої влади і про це неодноразово заявляв", - наголосив він. 

 

"Навіть якщо ми залишимося в меншості, то я твердо впевнений, що ми залишимося на тих самих позиціях, і зробимо все для того, щоб закони, які на сьогоднішній день не працюють в інтересах людей, працювали", - сказав він. 

 

Як повідомив вчора опозиціонер Анатолій Гриценко, "Батьківщина" та "УДАР" замовили опитування по своїх кандидатах-мажоритарниках, щоб дізнатися, хто з них сильніший та зняти слабшого з перегонів. 

 

Нагадаємо, вибори до Верховної Ради України відбудуться 28 жовтня 2012 року за змішаною пропорційно-мажоритарною системою: 225 депутатів обираються за списками політичних партій (бар'єр для проходження в Раду - 5%), ще 225 - в мажоритарних округах. Відповідні зміни до закону про вибори народних депутатів прийняла ВРУ 17 листопада 2011 року. «За» закон, розроблений спеціальною комісією Верховної Ради, проголосували 366 депутатів. 

Источник: http://interfax.kiev.ua/
<< Предыдущая
Кличко призвал не зацикливаться на российском...
Следующая >>
Бойко: Украина не будет вступать в Таможенный...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...