Новости В мире

Business Insider: Росія вірить, що нафта подорожчає, а санкції скасують

28 Октября 2014

Проект бюджету Росії на 2015-2017 роки пройшов перше читання в Думі, незважаючи на попередження міністра фінансів, що він заснований на «альтернативній економічній реальності». 

 

За повідомленням газети Ведомости, проект бюджету базується на прогнозах по середній ціні на нафту в 100 доларів за барель протягом найближчих трьох років, припущенні про те, що в 2015 році західні санкції будуть зняті, а зростання економіки прискориться. Зараз ці припущення виглядають як маячня, пише Business Insider. 

 

З середини року, ціна на нафту впала з рівня 115 доларів за барель у червні до рівня нижче 86 доларів за барель в понеділок, 27 жовтня. Goldman Sachs вважає, що нафта буде падати до 80 доларів за барель, а Morgan Stanley думає, що вона залишиться на цьому рівні з імовірністю 45%. 

 

Падіння цін на нафту спричинило тиск на державні фінанси Росії з урахуванням того, що на нафту і газ припадає половина доходів бюджету країни. Цей ефект погіршили західні економічні санкцій через війну на Донбасі. МВФ прогнозує зростання ВВП Росії на 0,2% цього року і лише на 0,5% в 2015 році (проти зростання в середньому на 7% на рік з 1998 по 2008).

Источник: http://patrioty.org.ua/
<< Предыдущая
РФ признает результаты выборов в Раду - Лавров
Следующая >>
Росія не довезла до Байконуру супутник Astra-2G:...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...