Новости Политика

УДАР хоче перевиборів без мажоритарки

04 Ноября 2012

Партія УДАР закликає ЦВК не оголошувати результати виборів через масштабні фальсифікації. 

 

"УДАР" звертається до ЦВК, щоб та не оголошувала результатів виборів, які на сьогодні спотворені і не відображають справжнього волевиявлення громадян", - йдеться в заяві на сайті партії. 

 

"А Верховна Рада, яка ще не припинила своїх повноважень, повинна скасувати ганебний закон про вибори, який і створив поле для того беззаконня, яке сьогодні відбувається, і завів країну в глухий кут політичної кризи. Парламент має ухвалити новий закон про вибори на пропорційній основі за відкритими списками, за яким і повинні відбутися нові вибори до ВР", - вважають в "УДАРі". 

 

Партія звертається до міжнародних інституцій та урядів демократичних країн із закликом не визнавати вибори в Україні демократичними і вільними і запровадити персональні санкції до осіб, винних у викривленні волевиявлення громадян – "від президента Януковича до посадових осіб виборчих комісій, суддів і усіх причетних до незаконних дій під час виборів". 

 

"УДАР" також закликає ВО "Батьківщина", партію "Свобода" та демократичних мажоритарних кандидатів виробити спільну позицію для розв’язання політичної кризи та узгодження плану дій. 

 

А усіх громадян партія закликає приєднатися до акції опозиційних сил в понеділок о 10:00 біля ЦВК.

Источник: http://www.pravda.com.ua/
<< Предыдущая
Якщо опозиція "обнулить" списки, Рада працюватиме...
Следующая >>
У Вінниці "Беркут" вигнав усіх з приміщення ОВК

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...