Новости В мире

Голова МЗС Німеччини: Європа має переглянути небажання санкцій щодо України

18 Февраля 2014

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив сьогодні ввечері у відповідь на нове насильство в Києві, що Європа повинна переглянути дотеперішнє небажання запроваджувати персональні санкції щодо винних у насильстві в Україні. 

 

Тепер усі відповідальні за кровопролиття в Києві й деінде в Україні мають узяти цей факт до уваги, мовиться в його заяві. 

 

При цьому міністр наголосив, що саме українські сили спецпризначення мають особливу відповідальність за те, щоб негайно зняти напруженість. 

 

Застерігши від використання сили, Штайнмаєр наголосив: ультиматуми не є правильним шляхом до виходу з ситуації. 

 

Це вже друга його заява щодо України за сьогоднішній день. Раніше, після телефонної розмови з колегою з України Леонідом Кожарою, Франк-Вальтер Штайнмаєр лише застерігав від повернення до насильства й закликав до політичного виходу з кризи. 

 

Сьогодні в Києві Служба безпеки і Міністерство внутрішніх справ оголошували демонстрантам ультиматум із вимогою «припинити безлади» і погрозами «навести порядок усіма засобами, передбаченими законом». Нині на майдані Незалежності триває силовий розгін демонстрантів.

<< Предыдущая
Судьба Украины решена, Таможенного союза уже не...
Следующая >>
Європа погодила санкції проти українських...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...