Новости Политика

Парасюк: Аваков має місяць, далі ніхто не буде терпіти

11 Декабря 2014

Аваков має місяць, далі ніхто не буде терпіти. 

 

Пан міністр не те що не відповів на питання про свою діяльність за останні 9 місяців, про кроки, які були вчинені для реформування міліції, він дозволив собі по-хамськи поводитись по відношенню до членів комітетів, а найголовніше - до Голови антикорупційного комітету Єгора Соболєва. Коли Єгор сказав Авакову, що треба було розпочинати роботу зі звільнення усіх корупціонерів в погонах, той відповів: "ТИ з себе почни.... сядь і веди нормально засідання". 

 

 

Хочу нагадати, що згідно закону, статус Арсена Авакова нижчий, ніж у голови чи будь-кого з членів комітету, тому така його поведінка є абсолютно неприйнятною і ми будемо реагувати відповідним чином. 

 

А загалом, хочу сказати: "Дякую", пане Яценюк, за міністра Авакова. Це саме та людина, яка потрібна для того, щоб нічого не змінилось і міліція залишилась такою як є. 

 

P.S. Сьогодні мав приємну зустріч із колишнім головою МВС Грузії. Ось це справжній міністр - чесний, безкомпромісний і зі справжнім бажанням якісно змінити МВС. Цей чоловік сказав дуже правильні слова: Якщо міняти, то міняти, якщо ламати, то ламати негайно, а не так як у вас - напівзаходи і люстрація лише неугодних.

Источник: http://uainfo.org/
<< Предыдущая
Авторы грузинской реформы здравоохранения:...
Следующая >>
Еку Згуладзе призначили першим заступником Авакова

Хиты продаж
загрузка...
Почитать ещё








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...