Новости Политика

Азаров збрехав про візит української делегації до ЄС

04 Декабря 2013

Під час сьогоднішньої прес-конференції в Єврокомісії журналістів цікавило, чи дійсно сьогодні будуть продовжені переговори з Україною щодо укладення Угоди про асоцiацiю, про що вчора заявляв прем'єр-міністр України Микола Азаров. 

 

На прохання брюссельського кореспондента «Гром TV» підтвердити або спростувати заяву Миколи Азарова, речниця Єврокомісії у справах розширення Майя Косіяннчiч заявила, що наразi ведуться лише перемовини по дипломатичних каналах про органiзацiю вiдновлення переговорiв та визначення рiвня їх учасників i жодної урядової делегацїї з України Єврокомісія цими днями не очiкує. 

 

Щодо заяв рiзноманiтних полiтикiв про бойкотування засiдання мiнiстрiв закордонних справ країн-членiв ОБСЄ, яке розпочнеться завтра, 5-го грудня у Києві, то збоку Єврокомісії до України не приїдуть ані Єврокомісар у справі розширення ЄС Штефан Фюле, ані комісар у справах міжнародної політики Кетрін Ештон. Замість них делегацію очолить представниця політичного департаменту Європейської Комісії Хельга Шмідт. Спостерігачі розцінюють такий рівень, як сигнал не повної довіри урядові України збоку Єврокомісії. 

 

Нагадаємо, що вчора, 3 грудня, Микола Азаров заявив про те, що сьогодні делегація України відправиться в Брюссель для проведення переговорів з питань євроінтеграції.

Источник: http://gromtv.net/
Следующая >>
Янукович в Украину в ближайшее время не вернется

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...