Новости Общество

«Афганці» 14 жовтня готують масштабну акцію протесту

27 Сентября 2011

Всеукраїнська громадська організація афганців "Ніхто крім нас" 14 жовтня проведе в Києві форум громадських організацій, головною темою якого буде питання про необхідність саморозпуску парламенту і проведення Всеукраїнської акції протесту. 

 

Про це заявив член ВГО "Ніхто крім нас" Борис Новожилов на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA. 

 

За його словами, до форуму будуть допущені тільки незалежні громадські організації, він пройде без участі політичних сил. Він зазначив, що якщо більшість організацій підтримають необхідність саморозпуску парламенту, то після визначення дати і місця акції протесту на вулиці з вимогами розпуску Верховної Ради вийде велика кількість людей. 

 

"Афганці, які знають, що таке насильство, зброя і війна стануть живим щитом між владою і тими людьми, які прийдуть на Всеукраїнську акцію протесту вимагати розпуску парламенту. Якщо влада спробує застосувати силові варіанти, як ми бачимо це в останні час по розгону і так далі, то ми будемо захищати людей ", - заявив він. 

 

Б. Новожилов зазначив, що якщо на форумі буде прийнято рішення про необхідність саморозпуску парламенту, то депутатам буде необхідно його виконати, тому що саме громадські організації представляють товариство Україні і його думка. Він також зазначив, що якщо таке рішення буде прийнято, то на акцію протесту прийде набагато більше людей, ніж на акцію афганців 20 вересня. 

 

"На цю акцію вийде вже не 2 тисячі афганців, які були біля Верховної Ради, а я думаю це буде повна мобілізація людей", - зазначив він.

Источник: http://www.golosua.com/
<< Предыдущая
Реальная зарплата в Украине в августе снизилась...
Следующая >>
Кличко мог бы стать мэром Киева, – соцопрос

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...