Новости Интересное

Погода на завтра: Сніг, мороз і ожеледиця

16 Января 2012

Завтра, 17 січня, в Києві хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 3-8 м / с. Температура повітря вночі -6 ...- 8 градусів, вдень -3 ...- 5 градусів 

 

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 3-8 м / с. Температура вночі -6 ...- 11 градусів, удень -2 ...- 7 градусів, повідомив Гідрометеорологічний центр. 

 

На півночі України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 3-8 м / с. Температура повітря вночі -6 ...- 11 градусів, удень -2 ...- 7 градусів. 

 

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, вночі та в першій половині дня місцями туман, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 3-8 м / с. Температура вночі -6 ...- 11 градусів, удень -2 ...- 7 градусів. 

 

На сході України хмарно з проясненнями, невеликий сніг, вночі та в першій половині дня місцями туман, на дорогах ожеледь, вітер південно-східний, 3-8 м / с. Температура вночі -5 ...- 10 градусів, удень -1 ...- 6 градусів. 

 

Погода в Баштанкі та на півдні України хмарно із проясненнями, місцями невеликий сніг, вночі та в першій половині дня місцями туман, на дорогах місцями ожеледь, вітер північно-західний, 3-8 м / с. Температура вночі -6 ...- 11 градусів, удень 0 ...- 5 градусів. 

 

У Криму хмарно із проясненнями, невеликий сніг, вночі та в першій половині дня місцями туман, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 3-8 м / с. Температура вночі -2 ...- 7 градусів, на узбережжі близько 0 градусів, вдень +3 ...- 3 градуси.

Источник:
<< Предыдущая
Погода на понедельник: в Украине снег и мороз
Следующая >>
Эколог об аварии в Бортничах: Канев, Черкассы,...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...