Новости Общество

Російська армія здала позиції в Донецьку і Авдіївці

24 Ноября 2014

У зв’язку з численними втратами російсько-терористичні війська здали свої позиції в районі Донецька і Авдіївки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Дмитро Тимчук, передають Патріоти України. 

 

«У районі н.п. Донецк і Авдіївка, після понесених втрат, основні сили російсько-терористичних військ відійшли від лінії зіткнення з українськими військами. У той же час, російсько-терористичні війська не припиняють наносити вогневі удари по позиціях українських військ. Відзначені вогневі позиції артилерії противника в районі Спартака, Путилівського мосту, Яковлівка, в Київському та Куйбишевському районах Донецька. 

 

У районі Докучаєвськ-Новотроїцьк-Ольгинка відбувається подальше нарощування угрупування російсько-терористичних військ. Зокрема, триває її доукомплектування окремими групами та підрозділами. 

 

У смузі Щастя-Станиця Луганська противник підсилює фронтальний тиск на українські війська з метою не допустити перекидання резервів в район переправи через Сіверський Донець, і одночасно нарощуючи в цьому районі своє угруповання. Російсько-терористичні війська активно застосовують артилерію, включаючи реактивну, важке піхотне озброєння, епізодично задіюється бронетехніка. Противник прагне витиснути українські війська з найбільш вигідних позицій (висоти, транспортні розвилки, вузли оборони), намагаючись тримати їх під постійним вогневим впливом», – написав він.

Источник: http://patrioty.org.ua/
<< Предыдущая
Батальйон “Кавказ” вирізав блокпост росіян,...
Следующая >>
Арестован глава департамента закупок Минобороны

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...