Новости Интересное

В Нацкомпослуг пояснили, що Янукович таки не розуміється на газових знижках

31 Декабря 2013

У Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг немає підстав для зниження тарифів на теплову енергію для населення. 

 

Про це сьогодні на брифінгу повідомив голова комісії Валерій Саратов, передає «РБК-Україна». 

 

«Під час розрахунку тарифів на теплову енергію, яка виробляється для потреб населення, використовується вартість природного газу українського виробництва. Разом з ПДВ - 1 тисяча 309 гривень за тисячу кубометрів», - заявив Саратов. 

 

«Як бачите, вартість російського газу - 2 тисячі 448 гривень, яку вчора встановила НКРЕ за тисячу кубометрів, вище тієї, яка використовується зараз. Тому зараз у комісії відсутні підстави переглядати тарифи на теплову енергію для населення», - додав чиновник. 

 

Як повідомляло ЕспресоTV, президент вимагає від уряду найближчим часом прийняти рішення щодо послідовного зниження ціни на газ для споживачів. «Я просив би, Миколо Яновичу, цими днями прийняти відповідні рішення разом із Національною комісією з енергетики щодо послідовного скорочення ціни на газ для наших споживачів. Щоб наші виробники, наші споживачі з 1 січня це відчули», - сказав Янукович на засіданні Ради регіонів. 

 

Пізніше віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул пояснив, що буде поступове зниження ціни на газ для підприємств бюджетної сфери, а про зниження тарифів для населення мова не йде. 

 

У свою чергу Міненерговугілля зазначило, що населення таки зможе відчути на собі зниження вартості газу, але опосередковано - через здешевлення низки послуг. Але такого на практиці ще не було.

Источник: http://toplivo.rbc.ua/
<< Предыдущая
Філарет: Найбільшою небезпекою для України є...
Следующая >>
Госбюджет-2013 недобрал более 32 млрд гривен, -...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...