Новости Политика

Юлія Тимошенко прокоментувала документи про зговір з Януковичем

24 Апреля 2014

Юлія Тимошенко прокоментувала для "Українська правда" документи, знайдені в Межигір'ї, про підготовку нею та Януковичем широкої коаліції, яка мала розділити між ними владу на 20 років наперед, до 2029 року.  

 

"Шановний Сергію! 

 

З невимовним задоволенням прочитала твій запит. 

 

Відповідь моя така: абсолютна дурниця! Яка, ймовірно, занесена в “Міжгір’я”, так би мовити, трохи пізніше, ніж звідти втік Янукович. 

Звичайно, я цілком допускаю, що колишній горе-президент у своєму “воспальонному мозку” міг планувати власне президентство хоч і до 3030 року. Але без мене. Це по-перше. 

 

По-друге, розкрию тобі таємницю: подібні угоди ніколи не укладаються письмово. Бо треба бути абсолютно ненормальним, щоб викладати такі речі на папері. Такі правила української політики, де будь-які договори живуть в кращому випадку 20 хвилин, а не 20 років. 

 

Розкажу, як було насправді. Я абсолютно відверто вважала, що, коли Янукович стане президентом самостійно, країну чекає лихо. Як показав час, я не помилилася. На жаль. Я хотіла обмежити його президентство формальними повноваженнями на рівні протоколу. Я вважала, що йому буде достатньо грати в гольф, ходити на полювання, стрибати по пеньках і зовсім не втручатися в управління країною... 

 

На жаль, мені не вдалося зробити цього. У результаті маємо те, що маємо, – кров, Небесну Сотню, Крим, Краматорськ, Слов’янськ , тощо. 

 

Ще раз повторюю: нісенітниця і абсолютний тотальний, стопроцентний абсурд. 

 

У порівнянні з цим, з дозволу сказати “документом”, навіть “візитка Яроша” – оригінал “Мони Лізи” да Вінчі... Я розумію, що можна мене не любити, але не публікуйте якусь абсолютну фігню. Вибачай за різкість, це щиро". 

 

Сергій Лещенко

Источник: https:
<< Предыдущая
Генпрокуратура повертає у держвласність Межигір'я...
Следующая >>
ПР и КПУ снова отказались голосовать в парламенте

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...