Новости Политика

Донбаські шахтарі готуються до повалення режиму Януковича

28 Января 2013

Лідер Незалежної профспілки гірників «Солідарність» (НПГС) Костянтин Ільченко вважає, що «країна вагітна змінами і готовністю демонтувати потворну державну систему». 

 

Про це він пише в статті «Ми не хочемо війни, але у нас немає вибору» на сайті «Хвиля». 

 

«Держава деградувало остаточно і події на шахті «Червоний партизан», наочний цьому приклад. Замість того, щоб зробити відповідні висновки і зрозуміти, що акція протесту шахтарів у кабінеті директора шахти — лише перший дзвіночок напередодні загального хаосу, українська ж влада, як на місцевому, так і на вищому рівні в черговий раз продемонструвала свою дурість і недалекоглядність», — пише лідер незалежної профспілки. 

 

«Влада демонструє свою готовність служити олігархові і на догоду того ж олігарха, гнобити й принижувати простих громадян. Подібне, панське ставлення влади до громадян України, відбувається скрізь, у кожному куточку нашої країни і з цим пора вже, щось робити. Правила, які запропонувала нам влада, заздалегідь програшні для нас. Нам необхідно не випрошувати права на життя у узурпаторів, прийшов час вирвати з їхніх рук наші права і свободи. Все тільки починається, ми не хочемо війни, але у нас немає вибору. Всі хто поділяє наші погляди і наше прагнення жити у справедливій країні, ставайте поруч з нами і спільними зусиллями, ми обов’язково здолаємо кримінальне ярмо», — впевнений Костянтин Ільченко. 

 

Нагадаємо, 10 січня 2013 шахтарі шахти «Червоний партизан» захопили дирекцію і висунули низку вимог до власника шахти Ринату Ахметову і голові Луганської обладміністрації В. Пристюку. 

 

Вже 16 січня в ІА «Інтерфакс-Україна» пройшла прес-конференція «Що сталося на шахті» Червоний партизан »на якій були озвучена інформація про реальні процеси у вугільній галузі. У ній взяли участь керівник Незалежної профспілки гірників «Солідарність» (НПГС) Костянтин Ільченко, Голова виконкому Громадянського Конституційного Конгресу Юрій Збітнєв та шеф-редактор порталу «Хвиля» Юрій Романенко». 

 

Після прес-конференції в ЗМІ прокотилася хвиля замовних матеріалів про учасників прес-конференції, що є демонстрацією правильності обраного шляху.

Источник: http://cenzoriv.net/
<< Предыдущая
В "Нашей Украине" признали, что на выборах...
Следующая >>
Еврокомиссар Фюле выразил поддержку Тимошенко -...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...