Новости Авто

Hyundai i40 отримав нагороду за кращий кузов

24 Октября 2011

Автомобіль Hyundai i40 став переможцем європейського конкурсу EuroCarBody 2011, де оцінюється інноваційність конструкції кузовів, матеріалів, дизайну і якість їх складання. Марка Hyundai стала першим азіатським автовиробником, якому вдалося посісти перше місце в цьому конкурсі. 

 

Журі, яке складається з 500 фахівців, що представляють найбільші автомобільні компанії та виробників комплектуючих, виставило Hyundai i40 37,98 бала з 50 можливих. При цьому експерти особливо виділили інноваційну структуру поглинання удару при зіткненні. 

 

Друге місце дісталося моделі Audi A6, що набрала 35,86 бала, а третю сходинку з результатом 34,66 бала зайняв Mercedes-Benz B-Class другого покоління. П'ятірку лідерів замкнув новий хетчбек BMW 1-Series і кросовер Mazda CX-5. 

 

Зазначимо, що за підсумками краш-тестів універсалу i40, проведених експертами організації Euro NCAP, автомобілю була виставлена ​​максимальна оцінка в п'ять зірок. Як повідомлялось раніше, фахівцям сподобалося наявність в стандартній комплектації подушки безпеки, що захищає коліна водія. Також вони відзначили конструкцію кермової колонки, що представляє потенційну небезпеку для ніг. 

 

У 2010 році переможцем EuroCarBody став седан Audi A8, в 2009-м - Mercedes-Benz E-Class, в 2008-му - Audi Q5, а в 2007-му - Fiat 500. 

 

Універсал і седан Hyundai i40 були представлені взимку і навесні поточного року відповідно. Автомобілі, які були розроблені спеціально для європейського ринку в дослідницькому центрі південнокорейської марки в Рюссельхайме, борються за покупців в D-сегменті. Модель доступна з двома дизелями об'ємом 1,7 літра і потужністю 115 і 136 кінських сил, а також з двома бензиновими моторами об'ємом 1,6 і 2,0 літра, що розвивають 135 і 177 кінських сил відповідно.

Источник: http://motor.ru/
<< Предыдущая
"Cтильный" VW Golf будет стоить в России дешевле...
Следующая >>
Украинцы могут остаться без иномарок из-за...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...