Новости Общество

Звільнено суддю, яка відмовилась арештовувати євромайданівців

18 Февраля 2014

Вища рада юстиції (ВРЮ) вирішила звільнити суддю Ірину Мамонтову, яка вперше обрала запобіжним заходом для затриманих студентів домашній арешт, а не утримання під вартою. 

 

Вища рада юстиції України (ВРЮ) прийняла відставку судді Ірини Мамонтової з посади голови Оболонського районного суду Києва. Відповідне рішення оголосив глава ВРЮ Олександр Лавринович в ході засідання ради у вівторок, 11 лютого, передає Еспресо.TV з посиланням на Кореспондент.net. 

Суддя Мамонтова 22 січня 2014 обрала запобіжний захід у вигляді домашнього арешту чотирьом студентам університету театру , кіно і телебачення ім. Карпенко - Карого. На той момент це було єдине рішення , коли до обвинувачених у масових заворушеннях відразу обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту , а не висновок під варту. Пізніше суддя подала заяву про відставку за власним бажанням. 

"Вища рада юстиції розглянула подання ради суддів загальних судів щодо звільнення Мамонтової Ірини Юріївни з посади голови Оболонського районного суду Києва за її бажанням . І прийняв рішення: звільнити Мамонтову Ірину Юріївну з посади голови районного суду Києва за її власним бажанням" , - сказав Лавринович.

Источник: http://espreso.tv/
<< Предыдущая
Запорожские казаки выехали на Майдан защищать...
Следующая >>
Командующий внутренних войск дал приказ стрелять...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...