Новости В мире

Лідери Заходу не хочуть стояти поруч із Путіним - Bild

28 Мая 2014

6 червня президент Росії Володимир Путін приїде на 70-ту річницю висадки союзників у Нормандії, але на Заході не хочуть сидіти поруч з Путіним. 

 

Про це пише німецьке видання Bild. 

 

Як зазначає газета, за лаштунками ведуться інтенсивні переговори про те, яким чином Захід може досить чітко висловити протест з приводу дій Росії по відношенню до України і анексії Криму. 

 

Деякі глави іноземних держав та урядів, в тому числі президент США Барак Обама і королева Великої Британії Єлизавета II, заздалегідь дали зрозуміти, що не бажають сидіти на трибуні поряд з російським лідером і фотографуватися з ним. 

 

Відомство федерального канцлера Німеччини також переконане в необхідності продемонструвати явну дистанцію стосовно Путіну, зазначає видання. 

 

"Оскільки скасування запрошення або демонстративне виключення Путіна, який є представником країни-переможниці, буде розцінено як образу, розглядається, зокрема, можливість відмови від двосторонніх переговорів з Путіним під час заходу", - йдеться в статті. 

 

Зрештою, зазначає Bild, всі подібні організаційні питання - хто з ким буде стояти і сидіти - належить вирішити господині свята - Франції.

Источник: http://www.pravda.com.ua/
<< Предыдущая
Москва испугалась «начала конца» «русского Крыма»
Следующая >>
На саммите G7 обсудят новые санкции против России

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...