Новости Интересное

Шахтарі та чорнобильці Донбасу готуються заспокоїти сепаратистів

15 Апреля 2014

Події останніх днів чітко показують, що сепаратисти, які є в реальності терористами, перейшли останню межу, після якої починається громадянська війна. 

 

Про це йдеться у зверненні до в.о. президента України, голови Верховної Ради Турчинова О.В. та прем'єр-міністра України Яценюка А.П., спрямованому від імені Незалежної профспілки гірників Донбасу та Донецької обласної організації ВГО «Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля», передає ICTV. 

 

«Влада і правоохоронні органи продемонстрували свою повну безпорадність і злочинну недбалість. Екстремісти почали захоплювати адміністративні будівлі, викрадати й використовувати зброю, у тому числі роздаючи її простим мітингувальників. Її використання вже призвело до жертв.  

 

Ми готові стати на захист своєї Батьківщини, свого краю, своїх рідних і близьких заради нашого спільного майбутнього. Голова Незалежної профспілки гірників Донбасу Микола Волинко Голова Донецької обласної організації ВГО «Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля» Володимир Деркач», - йдеться у зверненні.

Источник: http://intvua.com/
<< Предыдущая
Внаслідок спецоперації вже затримано офіцерів ФСБ...
Следующая >>
ЕС заморозил счета Арбузова, Клименко, Ставицкого...

Хиты продаж
загрузка...
Почитать ещё








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...