Новости Общество

Батальйон “Кавказ” вирізав блокпост росіян, «привітавши» їх із річницею Революції

23 Ноября 2014

Батальйон “Кавказ” в ніч на 21 листопада вирізав блокпост росіян. Вбито 19 осіб. Про це повідомили самі члени цього формування на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. 

 

Цитуємо пост без скорочень: 

 

“Українці! По-перше, ми хочемо привітати Вас зі святом – річницею початку Революції Гідності. Цей день знаменний тим, що саме тоді Ви вирішили скинути з себе кайдани русизму, обрубати криваві лапи брудних свиней, які вони до Вас протягнули в спробі пограбувати, замучити, зґвалтувати. 

 

Майдан – це найкраще, що могло статися з Україною. Це показує досвід багатьох ісламських країн: Тунісу, Єгипту, Лівії. Скрізь були повалені криваві тирани і встановилося справедливе правління, і Україна йде второваною ними дорогою. Але саме в Україні йде війна, така ж війна, яка йде в Сирії. Чому вона йде? Чому в Сирії застопорилася революція, чому в Україні вона відбулася, але загрожує здати свої завоювання? 

 

У всьому винні росіяни – саме вони постачають зброю режиму Асада, який бомбить міста, в яких проживають мирні громадяни, і саме вони бомблять саме ті міста Донбасу, які сповнені українців, а ті міста, які населені русаками, не бомблять. Але відплата буде! 

 

По-друге, ми сумуємо разом з Вами в День пам’яті жертв Голодомору. Ми солідарні з Вами, адже народи Кавказу теж пережили геноцид, який розпочався ще в 18 столітті, коли росіяни вперше ступили своїми брудними личаками на нашу землю. 

 

По-третє, ми приготували Вам подарунок на річницю початку Революції – нами повністю вирізаний російський блокпост. Ми підкралися до них непомітно в ніч на 21 число, 9 осіб нас і 19 російських відморозків. Ножі виблискували в світлі ліхтарів всього десять хвилин – російські свині були в устілку п’яні, що властиво цій худобі. Жодна тварина не повернеться в рідне село пити самогон на вкрадені в українців гроші, бо вже всі вони годують хробаків. 

 

Після зачистки посту ми самі стали на нього і гальмували всі автомобілі для перевірки документів. Проїжджаючі не дивувалися, бачачи нас, за це ми особливо дякуємо Кадирову і його посіпакам, що тепер наша зовнішність нікого не дивує і всі думають що ми – кадировці. За час наших перевірок проїхало всього 5 автомобілів, зате в трьох з них були люди з документами бойовиків. Всього було ліквідовано 5 терористів. Нікому, навіть головному терористові ніде не буде порятунку, якими б корочками він ні світив. 

 

І, наостанок, аят з Корану: “Не проявляйте слабкості і не закликайте до миру, оскільки ви – вище за інших. Аллах – з вами і не зменшить ваших звершень”. Дотримуйтесь його так само, як слідуємо ми, і разом ми обов’язково переможемо в цій війні. 

 

Слава Україні! Аллаху Акбар! ”

Источник: http://patrioty.org.ua/
<< Предыдущая
Самоликвидация. Несколько боевиков взорвали себя...
Следующая >>
Російська армія здала позиції в Донецьку і...

Хиты продаж
загрузка...








Web www.bashtanka.info
Google
загрузка...
ЭТО ИНТЕРЕСНО!
Loading...